غذای ارگانیک چیست و چرا باید از غذای ارگانیک استفاده کنیم؟

غذای ارگانیک آری یا خیر ؟

غذای ارگانیک آری یا خیر ؟

به طور کلی؛

عدم استفاده از مواد شیمیایی غیر ضروری (مثل کودهای شیمیایی) و عدم انجام اصلاحات ژنتیکی و عدم استفاده از انواع خاصی از فرآیندهای فرآوری بین همه مشترک است.

در عین حال، استفاده ی محدود از آفت کش ها مجاز است. همچنین احشامی که به روش ارگانیک پرورش داده می شوند، علاوه بر تغذیه از علوفه ی ارگانیک، از رفاه بالاتری در زمان پرورش برخوردارند.

با این وجود، همچنان بحث های فراوانی درباره ی غذهای ارگانیک و فوایدشان جریان دارد. در حالیکه بسیاری از طرفداران غذاهای ارگانیک عقیده دارند آنها مغذی تر هستند، بیشتر تحقیقات نشان می دهند لزوماً اینگونه نیست. گرچه غذاهای ارگانیک حاوی میزان کمتری از بقایای آفت کش ها هستند، اما سطح این مواد در غذاهای معمولی، بسیار کمتر از چیزی است که برای مصرف کننده خطری ایجاد کند.

چرا غذای ارگانیک؟

افرادی که غذای ارگانیک را توصیه می کنند، می گویند که غذاهای ارگانیک به واسطه ی استفاده ی کمتر از سموم (یا عدم استفاده از آن)، مقادیر کمتری سم وارد بدن شما می کنند. همچنین به دلیل آبرسانی مناسب و کاشت در خاک های مناسب تر و عدم اصلاحات ژنتیکی، غذاهای سالم تری برای خوردن هستند.

این مطلب را هم بخوانید :  صافی کف پا چیست و چگونه کف پای صاف را درمان کنیم؟
سبک زندگی /

مجله اینترنتی اظهار

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سه × 5 =