مجله اینترنتی اظهار
اظهار دات آی آر

غذای رستورانی : بردن آزاد ، خوردن ممنوع !

محمد بازرگان اظهار کرد: با توجه به آنکه صنف رستورانداران جزو مشاغل پرخطر محسوب می‌شود، بنابراین فعالیت آنها فقط به صورت عرضه غذای بیرون‌بر با رعایت کامل مسائل بهداشتی است و اجازه پذیرش مشتریان در داخل رستوران را ندارند.

محمد بازرگان اظهار کرد: با توجه به آنکه صنف رستوران‎داران جزو مشاغل پرخطر محسوب می‌شود، بنابراین فعالیت آن‎ها فقط به صورت عرضه غذای بیرون‌بر با رعایت کامل مسائل بهداشتی است و اجازه پذیرش مشتریان در داخل رستوران را ندارند.

رئیس اتحادیه هتل و رستوران‌داران زنجان با اشاره به اینکه فعالیت رستوران‌ها صرفا به صورت غذای بیرون‌بر است، اضافه کرد: البته تالارها و قلیان‌سراها همچنان تعطیل است.

وی با اشاره به اینکه همه واحدهای زیرمجموعه اتحادیه در زمان تعطیلی کرونایی همکاری بسیار خوبی با ستاد کرونا داشتند، افزود: این امر موجب ضرر و زیان بسیار این واحدها شده است.

بازرگان با اشاره به اینکه ۹۰ درصد واحدهای زیرمجموعه اتحادیه تالار و رستوران‌داران اجاره نشین هستند، تصریح کرد: همین امر موجب ضرر و زیان بسیار آنها شده است،

رئیس اتحادیه هتل و رستوران‌داران زنجان با بیان اینکه واحدهای زیرمجموعه این اتحادیه به ویژه تالارها دو ماه پررونق را از دست دادند، افزود: ماه شعبان پررونق‌ترین ماه در زمینه برگزاری مراسم است که از دست رفت و طبق گفته یکی از تالار داران ۴۰ مورد مراسم کنسلی در این بازه زمانی رخ داده است که بیعانه آن حدود ۲۰۰ میلیون تومان بود.

وی درباره وضعیت صنف رستوران‎داران نیز گفت: این صنف وضعیت مناسبی ندارند و نزدیک به ۴۰ روز است که در تعطیلی مطلق به سر می‎برند و دولت باید حمایت‌های لازم را از واحدهای زیرمجموعه اتحادیه انجام دهد.

این مطلب را هم بخوانید :  محسن رضایی: امنیت ملی ایران تهدید شود پایگاه‌های آمریکا را هدف قرار می‌دهیم / پرتاب ماهواره نور کاملا ایرانی است

انتهای پیام/۷۳۰۰۵/ق


سرویس سلامت – مجله اینترنتی اظهار  

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نه + 17 =